Rozumiem,że się piszesz.W celu uściślenia : turlamy się na działkę,spać jest gdzie,tylko w razie dużej ilości chętnych trza będzie wziąć karimaty.Zakupów robić nie trzeba,bo bez sensu jest wozić z Warszawy,skoro Tesco jest o sto metrów. To czekamy na chętnych.
Można by - można by zrobić i 21 w sobotę - wtedy więcej osób by mogło przyjść. W środku tygodnia to niektórzy pracują i nie każdemu pasuje. Ale przekonaj do tego co poniektórych
_________________ Gdzie kończy się rozum, tam zaczyna się kobieca logika
Hmm no i sie stało, przez kolejny rok, albo dluzej bede mieszkanka Warszawy. Chetnie sie z Wami pospotykam, moze z kims sie wybiore na szalone zakupy (?). Narazie jestem samotna i nieswiadoma
Wysłany: Pon 09 Sie, 2010 19:29
hej chwila moment ale jak to tak bezemnie o mnie
Aneczka zgubiłam się dlaczego właśnie 17 ?? i może petycja ciotki nie jest tak zła będę miała 2 pieczenie na jednym ogniu hehehe
no chyba że jako gospodyni masz już inne plany ?
eMka kurcze 23 przemieszczamy się do Torunia ale może we wrześniu jakimś cudem się złapiemy
No i już wiem,gdzie zrobiłam błąd.Przed pyskiem,za monitorem mam kalendarz.A na nim jeszcze lipiec...I stąd mi wyszedł 17-sty,bo tego dnia w lipcu była sobota,kurde...Tak wiem,do blondu mi daleko,ale schemat zadziałał,hihihi.Rufik ma rację,21-go jest sobota,i widzę,że wielu osobom pasuje,więc przywitanie Antenków robimy właśnie tego dnia.Ale się kurcze zakręciłam.Wstyd jak jasna cholercia.
Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 02:20
no to powinnam napisać że zrobię wszystko żeby dotrzeć hehehe postaram a może postaramy się być bo nie wiem jak małż się do tego pomysłu ustosunkuje
cóż najwyżej rodzinka mnie ukatrupi
no to do zobaczenia 21
Eru a jak ty, dasz radę wieki całe cię nie widziałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum