wymień wcześniej fotki to unikniesz takich sytuacji. o ile nie poprosisz o to po minucie, masz dużą szansę, że do tego dojdzie. tylko nie wysyłaj tej z fryzem a'la Johnny Bravo z Wąchocka bo dziewczynie nagle internet pewnie się urwie
Ja ogólnie zawsze lubiłam jak faceta było mało czyli chudy lub szczupły niskiego wzrostu.
Mój ojciec jest wysoki i gruby i zawsze był agresywny wobec kobiet więc duży facet jest według mojej psychiki zagrożeniem co nie oznacza ze nie widuje przystojnych puszystych facetów.
Kiedyś spotykałam się (układ koleżeński z facetem prawie mojego wzrostu i mojej wagi lecz chudszym ode mnie.
Jak mi urósł brzuszek to drażniło mnie ze on taki chudziutki ale że malutki to mi się nadal podobało.
Imieniny: 26-07
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 23:11
mnie ogólnie podobają się raczej szczupli mężczyźni ale spotkałam na ulicy w sklepie heh całkiem smakowitych Miśków czyli nie otyły tylko taki misiowaty że aż by się chciało podbiec i przytulic (tj on mnie ) a no i uwielbiam brunetów ( a trafiali mi sie sami blondyni )
_________________ "I kiedy czego gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. " P. Coelho
ja miałem tak że długi czas ciągnęło mnie jakoś podskórnie do większych babeczek ale jedyne które znałem były albo urodowo nie w moim typie albo były totalnie zaniedbane albo miały niekompatybilny ze mną charakter więc bliższe kontakty miałem tylko z dziewczynami które były co najwyżej nieco zaokrąglone, a było też wśród nich kilka naprawdę szczupłych. wszystko ruszyło z kopyta jak zacząłem widywać coraz więcej "wylaszczonych" XLek.
na początku pociągały mnie chyba głównie pełniejsze "typowe" zaokrąglenia, w sensie większa pupa, piersi, uda. na dziś dzień ostała mi się z tego ogólna preferencja gruszkowo-klepsydrzasta, ale tak poza tym to zalet dodatkowych kilogramów u pań odkryłem o wiele więcej no i nie powiem, łakomczuchowa natura w wydaniu damskim jest dla mnie cokolwiek urocza - stąd też chyba przyciągneło mnie koniec końców do dziewczęcia które swoje kształty zawdzięcza swojej naturze smakoszki i po trosze genetyce
_________________ jestem sknerą więc i kobiety chcę +50% gratis
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Music Videos
Toni Braxton's "Breathe Again"
Toni Braxton's "Unbreak My Heart"
Raekwon's "Ice Cream"
50 Cent's "21 Questions"
Trisha Covington's "Slow Down"
Britney Spears' "Toxic"
Ludacris's "Act A Fool"
Adina Howard's "My Up and Down"
Cam'ron's "Horse and Carriage"
SWV's "Anything"
Rhian Benson's "Say How I Feel"
Pet Shop Boys' "Go West"
Sun aka Geisha's "China Wine"
The Notorious B.I.G.'s "One More Chance"
Ryan Leslie's "How It Was Supposed To Be"
DJ Khaled's "Go Hard"
Mia X's "Whatcha Gonna Do"
Tyson Craig Beckford, ur. 19 grudnia 1970 r. w Nowym Jorku (na Bronksie), amerykański model i aktor.
Intrygujące rysy twarzy zawdzięcza swym bardzo mieszanym korzeniom (afroamerykańsko-jamajsko-chińskim, źródła internetowe są bardzo sprzeczne na temat szczegółów, kto był kim w jego rodzinie). We wczesnej młodości był członkiem gangu i był oskarżony o handel narkotykami. Karierę modela rozpoczął w 1991 roku, kiedy to łowca talentów wyłowił go, mijając go w parku. W 1993 został zaangażowany do kampanii linii Polo firmy Ralph Lauren. Uczestniczył również w kampanii marki Calvin Klein. W 1995 roku amerykański kanał telewizji kablowej VH1 przyznał mu tytuł "Man of the Year". Znalazł się też na liście najpiękniejszych ludzi świata magazynu "People". Obecnie jest w czołówce najlepiej zarabiających mężczyn w zawodzie modela, idąc obecnie łeb w łeb z Marcusem Schenkenbergiem. W 2000 roku zaczął się pojawiać w filmach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum